info@besgenegitimkurumlari.com +90 312 287 87 24

Eğitim Sistemimiz

TAM ÖĞRENME MODELİ

  • Öğrencilerin konuya motive olmaları için konu ile ilgili merak unsuru bir soru ile derse başlanır.
  • Öğrencilerin yaparak ve yaşayarak öğrenmelerini sağlamak adına konunun kazanım ve kapsamları doğrultusunda yaratıcı drama yöntemi, istasyon yöntemi, beyin fırtınası yöntemi gibi farklı yöntem ve teknikler belirlenerek uygulanır.
  • Konu disiplinler arası yöntem ile Tarih- edebiyat- müzik gibi farklı branşlar ile desteklenerek pekiştirilir.
  • Öğrencilerin akademik başarısının yanında sosyal becerilerin gelişmesi, akran öğrenmesinin de gerçekleşmesi amacına mahsuben konu sonu pekiştirmelerinde grup çalışması ödevlendirmeleri yapılmaktadır.
  • Öğrencilerin konu tekrarı ile konuyu pekiştirmeleri için kahaoot, playfackt, baamboozle gibi online oyunların yanında oryantiring ve demooryantirin çalışmaları yapılmakta, bu çalışmalar konunun eğlenceli pekiştirmesini sağlamaktadır.

 

YAPARAK-YAŞAYARAK ÖĞRENME

Öğrencilerin yaparak ve yaşayarak öğrenmelerini sağlamak adına konunun kazanım ve kapsamları doğrultusunda yaratıcı drama yöntemi, istasyon yöntemi, beyin fırtınası yöntemi gibi farklı yöntem ve teknikler uygulanmaktadır.

Öğrencilere ders sonlarında yapılan son 5 dakika konu tekrarı ile onların konuyu pekiştirmeleri için kahaoot, playfackt, baamboozle gibi online oyunların yanında oryantiring ve demooryantiring çalışmaları yapılmakta, bu çalışmalar konunun eğlenceli pekiştirmesini sağlamaktadır.

 

İNTERDİSİPLİNER YAKLAŞIM MODELİ

Konular disiplinler arası yöntem ile tarih- edebiyat- müzik gibi farklı branşlar ile desteklenerek pekiştirilmektedir.

 

WORKSHOP ÇALIŞMALARI

Öğrencilerin akademik başarısının yanında sosyal becerilerin gelişmesi, akran öğrenmesinin de gerçekleşmesi amacına mahsuben konu sonu pekiştirmelerinde grup çalışması ödevlendirmeleri yapılmaktadır.

 

SOSYAL VE KÜLTÜREL AKTİVİTELERİMİZ

 

KİTAP ANALİZİ/ METİNLER ARASI OKUMA ÇALIŞMALARI

Son yıllarda hem sınavların okuduğunu anlama üzerine kurgulanması hem de bilgisayar çağı çocuklarına kitap okumayı sevdirebilmek adına yapılan bu atölye ile farklı tür ve yazarlara ait öyküler karakter, zaman, anlatıcı, üslüp yönü üzerinden detaylı bir çalışma ile incelenmiştir.

 

TİYATRO ATÖLYESİ

2 senedir aktif olarak devam eden tiyatro kulübünde tiyatro tarihi, teorisi yanında devlet tiyatrolarında çalışmış sanatçıların yürüttüğü atölye çalışmaları yapılmaktadır. Bu atölyelerde dramatik yazarlık, makyaj, kukla yapımı, temel oyunculuk konularında çalışmalar yürütülmüştür.

Call Now Button0 312 287 87 24